Leikekirja lemmikille

Lemmikkieläinten omistajat tietävät niiden olevan enemmän kuin pelkkiä eläimiä; ne ovat kumppaneita ja perheenjäseniä. Leikekirja on erinomainen tapa säilyttää lemmikkisi kanssa jakamasi erityiset hetket ja sen luominen on helpompaa kuin uskotkaan. Lue lisää leikekirjan tekemisestä lemmikille!

Mikä on leikekirja?

Leikekirja on tällä digitaalisella aikakaudellamme virkistävän perinteinen, hauska ja luova tapa tallentaa muistoja ja erityisiä hetkiä. Se on yksinkertaisimmillaan kirja tai vihko, jonka sivut on täytetty erilaisilla leikkeillä. Yhdistämällä esimerkiksi valokuvia, muistoja ja muistoesineitä on mahdollista luoda pysyviä muistoja, jotka voi jakaa perheen ja ystävien kanssa. Se on loistava tapa ilmaista omaa taiteellista puolta ja dokumentoida elämän virstanpylväitä. Jokaista sivua voi muokata eri väreillä, teemoilla ja koristeilla. Leikekirjat ovat ennen kaikkea erinomainen tapa kertoa tarina tai ikuistaa jonkun erityisen henkilön tai eläimen elämää.

Leikekirjan tekeminen ei vaadi suuria investointeja tai erityisiä taitoja. Lopputulos on aina ainutlaatuisesti tekijänsä näköinen. Leikekirjat ovat hauska harrastus, ihana lahjaidea ja persoonallinen tapa muistojen säilyttämiseen.

Ideoita leikekirjojen toteutukseen voi hakea monista eri lähteistä internetissä. Maarajoitettuun sisältöön pääset käsiksi VPN-yhteyden avulla, lue lisää: vpnsuomi.net/

Mitä voin sisällyttää lemmikkieläinten leikekirjaan?

Ilmeisin asia, jonka voit sisällyttää lemmikkieläinleikekirjaan, on valokuvat – teetä fyysisiä kopioita tai vaikkapa erilaisia tarroja lemmikkisi valokuvista. Älä unohda muistojen kirjoittamista! Kirjoita ystävääsi liittyviä hauskoja tarinoita ja anekdootteja. Lisää valokuvien yhteyteen päivämäärä, paikka ja muita mahdollisia lisätietoja. Ne auttavat palauttamaan mieleen mukavia muistoja, kun kirjaa katsotaan myöhemmin.

Sisällytä mukaan muistoihin liittyviä materiaaleja. Jos lemmikkisi on hevonen, voit liittää mukaan sen jouhia. Jos se on lintu, voit kiinnittää sivuille sen tiputtamia sulkia. Jos lemmikkisi rakastaa noutoleikkejä tennispalloilla, mikset sisällyttäisi leikekirjaan tennispallon päällyskankaan palaa? Laita kirjaan kaikkea, mikä muistuttaa sinua lemmikistäsi – muistot pysyvät näin parhaiten elävinä.

Miten voin tehdä lemmikkileikekirjastani ainutlaatuisen?

  • Luo leikekirjaan erityinen väripaletti, joka jollakin lailla kuvastaa lemmikkiäsi tai yksinkertaisesti miellyttää omaa silmääsi.
  • Teetä lemmikin kuvista erilaisia painotuotteita. Leikkaa valokuvia erilaisiin muotoihin ja tee niille värillisestä paperista kehyksiä.
  • Käytä halutessasi glitteriä ja erilaisia muita askartelutarvikkeita luodaksesi kirjaan persoonallista ilmettä.
  • Lisää lemmikkiisi liittyviä materiaaleja mielikuvitusta vapaasti käyttäen!

Leikekirja säilyttää kauniit muistot

Leikekirjan luominen lemmikillesi on erinomainen tapa pitää sen muisto elossa senkin jälkeen, kun ystäväsi on jo siirtynyt ajasta ikuisuuteen. Se auttaa sinua muistamaan kaikki ne ihanat hetket, jotka jaoitte yhdessä. Myös muut, jotka tunsivat ja rakastivat lemmikkiäsi, voivat nähdä kuinka paljon iloa se toi elämääsi.

Ryhdy siis luovaksi ja kerää esineitä, jotka muistuttavat sinua kaikista niistä onnellisista hetkistä, jotka olet viettänyt rakkaan eläinkaverisi kanssa! Kun käytät aikaa, vaivaa ja rakkautta, saat aikaiseksi kauniin muistokirjan, joka on säilyttää arvokkaat yhteiset muistonne vuosia eteenpäin.