Noin

Skräppäilyä kaikille
Seam on skräppäilijöiden paratiisi! Sivusto syntyi miettiessämme, missä voisimme jakaa parhaimmat ideat askarteluun ja skräppäilyyn liittyen. Olemme viiden ystävän porukka, joka alun perin löysi toisensa juuri skräppäilyn ja askartelun kautta. Harrastuksesta kasvoi lähes elämäntapa, minkä seurauksena syntyi tämä kotisivukin. Pelkän askartelun lisäksi halusimme jakaa myös muille erilaisia vinkkejä ja kasvattaa askartelijoista koostuvaa ystäväporukkaa.

Kokoonnuimme alun perin viikon tai muutaman viikon välein askartelemaan ja vaihtamaan kuulumisia kahvikupposen tai illallisen äärellä. Ajattelimme, että mukaan saattaisi tulla muitakin skräppäilyn harrastajia, jolloin voisimme opastaa uusia harrastajia ja luoda samalla yhteisön. Siitä syntyikin idea laajoista tapahtumista, joiden pohjalta myös useat ystävyyssuhteet ovat syntyneet. Tapahtumiimme kaikki ovat tervetulleita.

Tapaamisten lisäksi haluamme jakaa sivuillamme hyödyllistä tietoa askartelusta. Parhaat materiaalivinkit ja ostopaikat löydät kätevästi sivuiltamme, ja päivitämme myös paikkoja jatkuvasti. Sen lisäksi sivumme ovat mahdollisuus esitellä omia töitäsi. Jos haluat jakaa upeita askarteluteoksiasi tai skräppäilysivujasi ja sen myötä omia vinkkejäsi, on myös se mahdollista. Blogimme tarjoaa vinkkien ja inspiraation lisäksi taitavimpia töitänne.