Uutta askartelua Skräppäilyn rinnalle!

Skräppäily on hyvin viihdyttävä harrastus, jonka avulla voit kerätä itsellesi uutta katsottavaa ja pitää hauskaa luovalla tavalla. Vaikka sen avulla tunnit kuluvat nopeasti, saatat joskus huomata kaipaavasi jotain uutta viihdykettä.

Jos kaipaat uutta luovaa harrastusta, ei hätää. Sinulle on olemassa lukemattomasti vaihtoehtoja, joita voit kokeilla. Niiden avulla voit päästää luovuutesi valloilleen samalla kun pidät hauskaa. Me olemme luoneet tämän artikkelin, jotta voimme esitellä joitakin todella viihdyttäviä luovia harrastuksia, joita voit kokeilla.

Korttipelit online voivat inspiroida yllättävällä tavalla

Korttipelit online versiona ovat hyvin viihdyttäviä monilla eri tavoilla. Tietenkin niiden pelaaminen on hauskaa, mutta tämä ei ole ainoa asia, miten niitä voidaan käyttää hyödyksi. Niitä voidaan nimittäin käyttää myös inspiraationa upealla tavalla.

Jos haluat tehdä itsellesi oman uniikin korttipakan, tai vaikka ystävällesi lahjaksi, voit käyttää juuri netistä löytyviä kortteja apunasi. Niiden avulla voit varmistaa, että olet tehnyt yhden jokaista tarvittavaa korttia omaan korttipakkaasi.

Oman korttipakan tekeminen on todella mukavaa, ja samalla saat tietenkin itsellesi korttipakan käytettäväksi. Prosessi on hyvä aloittaa tutustumalla inspiraatioon, jotta voit saada kuvan siitä, minkälaisen pakan haluat suunnitella. Tämän jälkeen voit piirtää luonnokset kaikista korteista yhdelle A4 paperille. Kun olet tyytyväinen ideaasi, sinun tulee leikata kartongista tarvittava määrä kortteja ja tietenkin piirtää niihin tarvittava taide. Tämä prosessi voi kaiken kaikkiaan viedä muutaman päivän, mutta kun olet valmis, olet varmasti tyytyväinen lopputulokseen.

Oletko kokeillut keramiikkaa?

Ajoittain joku harrastus nousee suureen suosioon, ja kaikki haluavat kokeilla sitä. Koska olemme käyttäneet viimeisten vuosien aikana enemmän aikaa kotona, myös askartelu harrastukset, jotka vievät enemmän aikaa ovat nousseet suureen suosioon.

Yksi näistä suosioon nousseista harrastuksista on keramiikan työstäminen. Jokainen ja heidän äitinsä ovat kiinnostuneet savella työskentelemisestä, eikä ihme. Tietenkin tämä vaatii hieman harjoittelua, mutta kun saat kiinni harrastuksesta, voit luoda todella upeita esineitä omaan kotiisi. Tietenkin, jos sinulla ei ole keramiikkiuunia käytössä, työsi ei tule kestämään vettä. Voit silti tehdä hienoja sisustusesineitä, joihin voit asettaa kynttilän, tai mitä vain muuta kuivaa.

Maalaamisen aloittaminen on hyvin yksinkertaista

Suuri osa meistä on joskus maalanneet vähintään koulun kuvaamataidon tunneilla. Joillekin on saattanut tästä syystä jäädä paha maku suuhun, varsinkin jos heillä on ollut erityisen inhottava kuvaamataidon opettaja, joka on kritisoinut liikaa tekemiäsi töitä.

Maalaamiselle kannattaa kuitenkin antaa uusi mahdollisuus! Se on nimittäin hyvin helppo aloittaa, ja maalaaminen sisältää monia erilaisia mahdollisuuksia. Voit valita vaikka vesivärien, akryylien, tai öljymaalien käytön väliltä. Jos olet aivan aloittelija, etkä ole koskenut pensseliin koulun jälkeen, voit käyttää internetin videoita avuksesi. Maalari legenda Bob Rossin avulla tulet oppimaan kaikki tarvittavat perusteet hyvin nopeasti ja mukavalla tavalla.

Neulomalla teet itsellesi uusia vaatteita

Neulominen saattaa tuoda monille mieleen heidän isoäitinsä. Kyseessä ei ole kuitenkaan vain vanhojen ihmisten harrastus, vaan yhä useammat nuoret ovat myös innostuneet siitä. Tämä ei ole yllättävää, sillä kunhan olet oppinut perusteet, voit neuloa vaikka samalla kun teet jotain muuta! Se rentouttaa mieltä, samalla kun luot itsellesi uusia vaatteita. Mikä parasta, neulomisen on todettu auttavan muistia, joten tulet auttamaan omaa hyvinvointiasi samalla.

Luo itsellesi uutta materiaalia skräppäilyyn!

Yksi mukava asia luovissa harrastuksissa on se, että niitä voidaan yhdistää mahtavilla tavoilla. Esimerkiksi muiden luovien harrastuksien avulla voit luoda itsellesi uutta materiaalia käytettäväksi skräppäilyyn. Näin sinulla ei lopu ikinä välineet ja materiaalit kesken!